Нарис 5. Впевненість
теги доктор Сухомлин, лечение, опыт на украинском

Заикание:Впевненність
Під час телефонної розмови на консультації мені часто доводиться навіть запитувати деяких пацієнтів про логічність їхніх запитань. Оскільки людина, у якої є сумніви, часто негативно налаштована. Це буває і тоді, коли людина телефонує перший раз, для того щоб дізнатися чи варто їхати за програмою Breath maker, чи варто взагалі далі продовжувати прагнення вилікуватися, чи може краще змиритися із свою хворобою і жити як живеться, кажучи: „що Бог дав, то те нехай вже й буде”.

Я прибічник іншої думки. Бог людям не давав хвороб, а тому треба завжди шукати вирішення своєї проблеми. Багато хто з людей говорить, що ми вже обійшли всіх лікарів, і нам зовсім ніхто не допоміг, хіба ви зможете нам допомогти, ми в цьому сумніваємось. Я знаю таких людей, які навіть просто закрилися в собі і тримаються думки, що їм уже ніхто ніколи не допоможе. А красива і виразна мова, це лише далекі мрії і недосяжні зорі.

Лікарі нашого центру розуміють цю проблему і тому з деякого часу у нас проводяться безкоштовні первинні заняття для того, щоб людина була впевнена в тому, чи їй зможе допомогти програма, чи ні. Звичайно ж, наприкінці цього заняття можна придбати програму, але можна її і не купувати, а придбати пізніше. Це зроблено саме для тих людей, які, дійсно, дуже настраждались і бояться, щоб їх знову не обманули і щоб знову не страждати не тільки від втрати грошей, а й від нестерпного розплачу в душі наче б то, ну ось знову я спробував, і в мене нічого не вийшло, я невдаха. У моїй свідомості як лікаря.

Є величезне бажання підняти людину морально, навчити її розуміти і тоді з'являться радісні відчуття, посмішка , а інколи навіть сльози радості від того, що нарешті я зрозумів як правильно говорити. Одним з таких пацієнтів, який спочатку прийшов на консультацію, а потім придбав програмний комплекс, був Радченко Міша, 20 років, який проживає в Києві. Він придбав програму наприкінці квітня, прийшовши попередньо на первинний безкоштовний прийом. Він почав займатися з програмою і звичайно ж почав красиво говорити, але в нього погано працювала звукова карта, і він більше тижня мучився з на лаштуванням комп'ютера.

Чому, саме його я приводжу до прикладу, тому що коли він приходив перевіряти роботу мікрофона або запевнитися в тому, що він правильно працює, у нього на обличчі була посмішка і впевненість, через яку можна було побачити радість, що скоро я буду говорити найкраще.

Лікар Сухомлін О.М.

Ключевые слова: заикание, лечение

Еще рекомендуем:
Сегодня Андрей Анатольевич продолжит ответы на них — пояснит, какие изменения происходят с голосом заикающегося человека. Почему он говорит не своим голосом. Для того чтобы описать патологические изменения в голосе, необходимо четко определить, каким он должен быть в норме.

Свое детство она не считала счастливым. Почему? Вроде жизнь в обеспеченной семье открывала ей доступ ко многим благам. Может быть причина в заикании, которое было у нее с детства. Не сильное заикание, но, тем не менее, оно ранило маленькую девочку. Как и многие заикающиеся Фаина Раневская старалась избегать своих сверстников, потому, что боялась возможных насмешек.

Позднее, вспоминая эту историю, я задумался: действительно ли по одному-двум коротким фразам можно определить местожительство человека? Неужели существуют такие конкретные речевые особенности? Оказывается, для специалиста в этом нет особой проблемы.



Нравится
0
"Нарис 5. Впевненість"
защита от плагиата Copyright © 2011 Лечение заикания и логоневрозов в Киеве. Копирование разрешено только при установке ссылки на Zaikanie.net.ua