Нарис 3. Налаштування
теги доктор Сухомлин, опыт на украинском, рекомендации


Налаштування.
Із усіх проблемних питань дуже частим є питання якості відтворення звуку. Часто телефонують пацієнти і запитують: „Що робити, коли ми не можемо підняти високу форманту голосу на другій частині заняття?”, „У нас слабкенький звук, ми не знаємо що робити, коли в навушниках чуємо запинання або незрозумілі шуми?”, „Що робити, коли затримка звуку за короткий час дуже виростає?” Такі запитання задаються саме від того, що погано налагоджений комп'ютер.

У нас у штаті є системні інженери, які працюють на Київ та Київську область. Ця послуга, звичайно, платна, але на самому занятті я завжди пояснюю: „У випадку, якщо ваш комп'ютер не налаштований так, як ви бачили, чули і працювали у нас на занятті, то це неправильно, а тому згідно рекомендації, яка є в інструкції необхідно змінити звукову карту вашого комп'ютера на іншу. Частіше всього на окрему звукову карту 24 біт фірми „Креатив”, або, що я раджу у більшості випадків, на USB аудіо адаптер.” Хочу розповісти про один з випадків, який стався із Сичовою Тетяною, 27 років, з міста Харкова, яка приїхала до нас наприкінці 2005 року і придбавши програмний комплекс, почала вдома займатися. Займаючись тиждень, у неї зовсім не виходило підняти високу форманту голосу вище 30%. Консультації по телефону по налаштованою комп'ютера результату не дали. Було ще кілька звернень, після яких я порекомендував змінити звукову карту. Таня змінювала звукову карту декілька разів, але ніякого покращення картини звуку не відчувалося, вона поміняла п'ять звукових карт різних фірм протягом більше ніж півроку. І лише тільки після того, коли встановила USB аудіо адаптер, комп'ютер почав працювати правильно.

Після тривалих неполадок з технікою Таня не відмовилась працювати , ідучи до переможного кінця. Звичайно ж, я завжди підтримую таких людей. Зараз вона розмовляє як диктор телебачення. Людина може виправити будь-яку проблему, якщо це можливо логічно і є власне бажання. Але, хочу зазначити, що у більшості випадків комп'ютери працюють добре, і програма налаштовується досить швидко.

Лікар Сухомлін О.М.

Ключевые слова: заикание, лечение

Еще рекомендуем:
Экзамены - это стресс не только для людей с речевыми проблемами: заиканием или логоневрозом. Экзамен может вывести из равновесия речь любого человека. Как не заикаться на экзаменах? Кто из нас не чувствовал ступор и невозможность нормальной речи во время сдачи устных тестов?

Давайте заглянем в южное полушарие, на юго-восток от Австралии. Именно там, в Новой Зеландии над проблемой заикания работает Бьянка Фейл, которой есть чем поделиться с нами.

И вообще, приучите себя разговаривать по телефону обычным голосом, не громче и не тише. Вспомните предыдущие статьи, где говорилось о громкости. При крике артикуляционный аппарат работает хуже. Вспомните фильм «Волга-Волга», когда застрявшая на плоту «письмоносица» читает телеграмму начальнику, стоящему на берегу. Пока не подключились народные массы, текст телеграммы было не донести. Поэтому громкость должна быть нормальной. Именно для этой силы голоса и рассчитан микрофон телефона.



Нравится
0
"Нарис 3. Налаштування"
защита от плагиата Copyright © 2011 Лечение заикания и логоневрозов в Киеве. Копирование разрешено только при установке ссылки на Zaikanie.net.ua