Нарис 4. Радість
теги доктор Сухомлин, лечение, опыт на украинском

Заикание:Радість
Радість.
Дуже хочеться розповісти про рідкі, але дуже радісні випадки, коли у людей швидкість становлення звички говорити правильно триває не цілий місяць, а кілька тижнів, один або два. Це найчастіше буває у діток, які серйозні і відповідальні і дуже зацікавлені у тому, щоб говорити красиво. Але інколи це буває і у дорослих, які також досить відповідально ставляться до своїх тренувань.

Один з випадків мені хочеться розповісти про Мазіна Віталія, 20 років, який придбавши програму на початку березня почав працювати з нею. Через два тижні у нього були вибори молодіжного лідера в молодіжній організації, у якій він займався, розвиваючись як особистість, і допомагаючи це робити іншим. Для голосування організація висунула кілька спікерів, серед яких був і Віталій, який займається з програмою всього лише трішки більше двох тижнів. Після закінчення демонстрації він займає місце кращого спікера, і стає лідером. Це досить висока мотивація для того, щоб займатися з мовою далі і зафіксувати вміння керувати своєю мовою на підсвідомості.

І по телефону , і під час роботи з людиною на занятті, я досить часто говорю про мотивацію у справі виправлення мовлення. Згадується випадок, який був на початку моєї роботи у 2005 році, коли до нас звернувся чоловік 35-ти років, який працював у банківській сфері. Він сказав, що йому потрібна мова без заїкання негайно. Його зовсім не цікавить скільки коштує програма. Він знає чотири мови і високий спеціаліст у своїй сфері, йому пропонують роботу за кордоном, де заробітна плата по його спеціальності у 100 разів більша, ніж він отримував тут. Після придбання програми ефективна мова для переїзду за кордон настала через два тижні. Такі випадки є і кожна людина здатна покращити стан своєї мови і відновити її зовсім до природного рівня навіть за коротший час ніж п'ять місяців. Але для цього потрібна сильна мотивація.

В моїй практиці така мотивація спостерігалася ще у тих випадках, коли тато або мама заїкались і їм це зовсім не заважало жити, вони з цим вже змирилися, але коли в них народилася дитина, вони за будь-що захотіли виправити своє мовлення. Я ж сам вважаю, що найсильніша мотивація не тільки у випадку мовлення, але й для вирішення будь-якої іншої проблеми в житті є любов.

Лікар Сухомлін О.М.

Ключевые слова: заикание, лечение

Еще рекомендуем:
Одна из наиболее важных проблем, с которой приходится сталкиваться при коррекции заикания и логоневрозов — нарушение «речевого дыхания». Это может быть нехватка воздуха для произнесения полной фразы, вынужденные дополнительные вдохи внутри слова, попытка речи на вдохе, чувство стеснения в груди, ком в горле. О том, как обрести победу на одном дыхании рассказывает директор НИЦ биокибернетики Алексей БЛУДОВ.

Те рецепты лекарственных сборов, которые я вам сейчас расскажу, направлены на улучшение речи именно при неврозоподобном характере заикания. Эти травы, лекарственные сборы обладают противосудорожным и успокаивающим действием.

Оказалось, что пение повысило количество иммуноглобулинов в крови, то есть улучшило иммунную защиту их организма. С тех пор во время репетиций хора в церкви не протолкнуться. Весь городок теперь поет в хоре. Кроме доктора. Нет, он не рассказывает сказки о голосе и здоровье. Он диссертацию пишет о пользе пения.



Нравится
0
"Нарис 4. Радість"
защита от плагиата Copyright © 2011 Лечение заикания и логоневрозов в Киеве. Копирование разрешено только при установке ссылки на Zaikanie.net.ua